JOIN THE LIVE ACTIVATION OF AQUARIUS

Activering en Opening van het Waterman tijdperk [In 11 dagen]

DatUM & tiJD :

2 4 december 2020

19.00  CET AMSTERDAM 

00
Days
.
 
00
Hours
.
 
00
Minutes
.
 
00
Seconds

You missed out!

'Be The Master Of Your Choice' 

Spontaan ontstaan in 2015.  Vanuit een gedachte ontstond een visie waar in het 'NU' moment een tekst manifesteerde die eenvoudige aanreikingen geven om in afstemming en in co-creatie vorm te geven aan jouw ziels bestemming en of levensvragen. Dit past precies in de tijdsgeest waarin we zitten.

Leven vanuit ons hart

In deze tijd van de overgang naar het Waterman tijdperk nodigen wij u uit om samen met ons in een wereldmeditatie te gaan voor het opwaarderen en herstellen van ons DNA terug naar de ware Goddelijke blauwdruk en het transformeren naar dit nieuwe niveau van Bewustzijn.

De activeringsceremonie van het Waterman tijdperk (Aquarius) die we op 21 december 2020 houden, zal een speciale steun zijn voor de opening van een buitengewoon krachtige poort voor de bevordering van de mensheid. 'Vrede creëren door vrede te zijn' is een proces met directe uitwerking op je omgeving.

De wetenschappelijke verklaring hiervoor is de kracht van meditatie om het bewustzijn van de globale hersenen/geest uit te breiden en te upgraden. We weten uit de Peace 21 ervaring (een wereldwijde meditatie, gehouden op equinoxen en solstices sinds 1984) dat wanneer mensen samen mediteren, we het wereldwijde bewustzijn kunnen upgraden. Bijvoorbeeld, in verband met de Peace 21 meditatie, in vergelijking met eerdere equinoxen en solstices, was er een aanzienlijke vermindering van de zonnevlekken volgens onderzoek van Burle Payne. Het is ook opgemerkt in ander onderzoek dat wanneer 1% van een lokale bevolking mediteerde, er een 16% reductie was in alle criminaliteit, inclusief geweldsmisdrijven. In Amerika in de staat Rhode Island hebben Mediteerders tijdens twee afzonderlijke zomers de geweldsdelicten in hun eerste zomer met 43% teruggedrongen en de geweldsdelicten in de tweede zomer met 49%.

Het belang hiervan is dat wanneer we collectief over de hele wereld mediteren, zelfs wanneer we niet dezelfde lokale ruimte delen, we de globale geest/hersenen in een meer vreedzame frequentie verheffen. Dit is van groot belang als we het hebben over het initiëren van onszelf in het Waterman tijdperk op 21 december 2020. Met de kracht van deze nieuwe kosmische Aquarius cyclus gebeuren, krijgen we een remedie tegen de chaos en verwarring van de huidige situatie in de wereld.

In verbinding co-creëren

Met de ongekende golf van transformerende energie die binnenkomt in deze activeringstijd van het Waterman tijdperk op 21 december 2020, is de mensheid in staat om het herstel van haar DNA te versnellen.

Een goede voorbereiding telt

Bereidt je voor op de verandering. Speciale ondersteuning voor het openen van een buitengewoon krachtige poort ten behoeve van de vooruitgang van de mensheid.

De verschuiving naar een nieuw tijdperk

De Aarde zal een kosmische uitlijning van Jupiter en Saturnus bij 0 graden ervaren...


Activering continue 'Healing Basket'

De activering van de lichtcodes zal ons bewustzijn op zo'n afstand verlichten dat ons waarnemingsveld breder zal zijn.

Je wordt toegevoegd aan de groeps 'ENRQi healing basket' tijdens deze 11 dagen!


We stoppen niet we gaan 11 dagen door !  

Na de activatie ceremonie op 21 december 2020, Gaan we ons dagelijks afstemmen (11 dagen in totaal) op onze persoonlijk welzijn en focus wat je zelf wilt activeren in 2021 en beyond...

Dagelijks programma is korte reflectie op vorige dag en tips, voorbereiding meditatie, meditatie en afsluiting.

Een kort overzicht wat je mag verwachten :

Afstemmen op persoonlijke doelstelling(en) voor deze periode

Hoe reguleer ik de energie vanuit chaos in orde

Dagelijkse meditatie om jouw intentie te integreren duur ongeveer 30 min

De kracht van co-creatie ervaren

Love & Kindness vanuit je hart

Hoe Vertrouw ik op mezelf om mijn weg te vinden

Begeleiders :

Marcelle

Marcelle en Joanna zijn in samenkomst een eenheid met aanvullende kwaliteiten .

Op 21-12-2012 tijdens de eerste activering van het Aquarius tijdperk was Joanna 32 uur in activatie met spirituele leiders over de hele wereld in Israël nabij de Dode Zee. Miljoenen mensen over de hele wereld participeerde.

Marcelle leidde de 24 uur activering in verbinding vanuit Kwadijk bij de 'Total into Well-being' energie plek. Waar velen door de dag heen samen kwamen om in stilte te zijn, of te mediteren.  

Joanna

Deze groepen mensen zijn sindsdien alleen maar gegroeid in afstemming met de groei in het collectieve bewustzijn van licht en liefde.

Dit jaar 21-12-2020 is het jaar van de definitieve activering. We verbinden ons met de mensen op verschillende wijze, in groepen die fysiek bij elkaar zijn en of hen die alleen zijn en de verbinding maken on-line.

Veel gestelde vragen

Zijn er kosten aan deze 11 dagen verbonden?

Er zijn geen kosten verbonden aan de dagelijkse on-line samenkomst /meditatie. Wij doen dit vanuit de visie dat we de voorbereiding voor de veranderingen in co-creatie doen. 

Ik heb geen Qigong of Tachyon energie cursus gedaan kan ik meedoen??

Voor deze bijeenkomst is geen cursus of voorkennis nodig. Iedereen kan meedoen.

Wat is die extra  'ENRQi Healing Basket®' Bonus die ik krijg?

Sinds 2011 hebben we een 'ENRQi Healing® Basket' geïntroduceerd in ons training center, die dient voor groeps (afstands) healing voor mens en dier.  Als je je hebt geregistreed via Telegram en deze registratie pagina ga je 'hup' de mand in.  De ENRQi Healing® mand zal tijdens de meditaties een centrale en prominente plek krijgenLoL   

Als ik een  'ENRQi Groups Healing' cadeau wil doen voor anderen?

Ja, dat kan we hebben 'Groups Healing Ticket' bundle die je kunt besteden voor je naasten.   Deze gaan per 6 stuks a 3 euro. (18 EURO).  Je kunt 6 mensen/ dieren naast jezelf inbrengen.  

Tijdens deze 11 dagen wil ik een individuele ENRQi in balans healing® op afstand ervaren, kan dat?

We hebben verzoeken gekregen voor individuele ENRQi® in balans sessies te ervaren.  Voor deze 11 dagen hebben we een speciale introductie prijs  van EUR 33 euro.  

Dat doen we graag hiervoor zijn slechts enkele plekken per dag beschikbaar. Bij intresse kun je via deze LINK direct  boeken.

Hoe bereid ik me voor?

Dat is voor ieder persoonlijk. Wij hebben de ENRQi Healing® Basket volop in tachyon kristallen gepositioneerd onder de speciale energie poort.  Een meditatie doek en we hebben water (fles) klaarstaan die we meenemen in de energie van de meditatie om vervolgens daarna over de volgende 24 uur te drinken.

Verder gebruiken we een diffuser met ( therapeutische graad kwaliteit) essentiële olie van Young Living ter ondersteuning.  De komende 11 dagen zullen we iedere dag een andere olie gebruiken. 21-12-2020 Transformation 

22-12-2020 Grounding

23-12-2020 Peace and Calming

24-12-2020 Harmony

25-12-2020  3-Wise Men  (1e kerstdag)

26-12-2020 Joy. (2e kerstdag)

27-12-2020 Believe 

28-12-2020 Clarity

29-12-2020 Envision

30-12-2020 Present Time

31-12-2020 Awaken

Als je vragen hebt over gebruik van essentiële olie schroom niet om direct contact op te nemen met Joanna via Telegram.

Hoe ziet het programma er uit?

Dagelijks programma:
- 15 min reflectie op vorige dag en praktische tips,
- inleiding meditatie
- 30 min meditatie
- afsluiting

We hebben genoeg plek On-line voor iedereen!

Wij houden niet van schaarste creëren, we vinden het wel fijn als je hieronder reserveert.