juni 28

Migraine is meer dan alleen hoofdpijn

0  comments

Migraine is meer dan alleen hoofdpijn

Als je ooit migraine hebt gehad dan weet je dat het veel meer omvat dan alleen erge hoofdpijn. Migraine kan slopend zijn met terugkomende kloppende pijn, gecombineerd met onduidelijk zicht, misselijkheid, overgeven, duizeligheid, extreme gevoeligheid voor licht, geluid, aanraking en geur, en tintelingen of gevoelloosheid in het gezicht. Een migraine aanval duurt meestal tussen de 4 en 72 uur, en het staat in de top 20 van de meest invaliderende medische aandoeningen.

Veel mensen hebben de gewoonte een pijnstiller te nemen als ze een migraine aanval voelen aankomen, maar de meeste op recept of vrij verkrijgbare medicatie hebben ongewenste en schadelijke bijwerkingen. Gelukkig is er een veiliger en meer natuurlijke manier om migraine te behandelen, gemaakt van de beste vochtherstellende ingrediënten die de natuur te bieden heeft.


Zo kan je de drank maken:

Ingrediënten:

  • Water
  • 1 Citroen of  2 druppels Lemon etherische olie
  • Himalaya zout

Beschrijving

  1. Doe 250 ml. water in een glas.
  2. Pers 1 citroen uit en doe het sap bij het water of vervang het sap door 2-4 druppels Lemon essentiële olie.  Omdat Lemon etherische olie heeft een veel lagere zuurgraad dan vers citroensap is dat een goede keuze ivm je tandglazuur.
  3. Voeg 1-2 theelepels Himalaya zout eraan toe en roer het goed.

Hoe werkt het?

Water is noodzakelijk voor een gezond lichaam. Iedereen heeft een voldoende hoeveelheid water nodig om gehydrateerd te blijven. Als je niet genoeg water drinkt, geeft je lichaam signalen, zoals hoofdpijn..

Himalaya zout in deze mix geeft je lichaam een boost in elektrolyten, heeft maar liefst 84 natuurlijke mineralen en andere elementen zoals, calcium, potassium, zinc, koper, magnesium, iodine etc. Het vergroot hydratatie, verbetert de bloedsomloop en is vrij van toxines zoals je bij zeezout wel hebt. Verder stimuleert het om afvalstoffen op te lossen en af te voeren.

Het heeft:
Het hoogste aandeel mineralen, spoorelementen 
Een perfecte kristal structuur 
Afkomstig van een schone bron 
Wordt met de hand gewassen en bevat verder geen giftige stoffen


Himalaya zout is weliswaar de beste bron natuurlijk zout. Maar vergeet niet dat het om zout blijft en de aanbevolen hoeveelheid van maximaal 6 gram per dag in de gaten houdt. Door te minderen met het consumeren van bewerkte voedingsmiddelen en normaal tafelzout te vervangen door Himalaya zout zet een belangrijke stap in de goede richting. Persoonlijk haal ik altijd mijn Himalaya zout bij de betere natuurwinkel.


  Het citroensap (of Lemon etherische olie) in het recept bevat vitamine C en geeft je lichaam een       
  impuls om afvalstoffen af te voeren.Probeer dit eenvoudige recept de volgende keer dat je hoofdpijn of migraine voelt opkomen om erger te voorkomen.

Video met uitleg, bron: David Wolfe


Tags

hoofdpijn


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!